perjantai 21. marraskuuta 2014

DESERT SAFARI

Heipsan!

Elämä alkaa pikku hiljaa asettua uomiin. Ehdottomasti olen sitä mieltä, että kuuden päivän työviikko on ihan hanurista, mutta kyllä sen kestää. Vapaapäivä ei tosin tunnu vapaalle, koska se kuluu lähinnä pyykätessä ja siivotessa ja sitten pitää vielä ehtiä nähdä kaupunkia. Kaupunki on aivan ihana, enkä malta odottaa uutta vuotta ja raketteja.

Töissä joka päivä on vähän helpompaa. Vielä on kuitenkin suht epämukava olo, kun asiakas kysyy jotain täysin päivänselvää asiaa ja joudut kysymään sitä ensin joltakin toiselta ennen kuin saat vastauksen. Tässä hotellissa ei tosiaan voi lähteä arvamaan vastausta, se tulee bumerangina takaisin kolme kertaa suurempana. Kahden viikon aikana on jo tullut nähtyä kaikenlaista, mutta yksi asia nousee ylise muiden. Nimittäin se, miten ovelia asiakkaat osaavat olla. Mutta kerran virheen tehneenä ei tosiaan tee mieli toistaa.

Viime lauantaina tehtiin pieni safarikierros aavikolla. Tyhjennetiin renkaista huomattava määrä ilmaa pois ennen dyyniajelua, mutta silti toinen autoista jäi jumiin. Kovin kauas ei tarvitse lähteä ennen kuin aavikko ja hiljaisuus tulee vastaan.


Palataan taas langoille mahdollisimman pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti