keskiviikko 26. marraskuuta 2014

KITTY FAMILY

Heissan!

Ah vapaapäivä! Suunnitelmissa on hypätä bussiin ja rannalle, köllöttää siellä pari tuntia jonka jälkeen matka jatkuu Dubai Mallille. Tarkoitus olisi ostaa siistit kengät töihin ja lisää siivoustarvikkeita. Sanalla sanoen välillä tämä huone kuvottaa, vaikka kohta tätä on hinkattu lattiasta kattoon kolmeen kertaan. Likaa vaan tulee koko ajan sisään ja kylppäri kärsii pienestä homeongelmasta. Oikeastaan myös huonekalut on ihan hirveitä. Ne näyttää siltä, että ne on haettu kaatopaikalta. Viime viikolla selvisi, että asun pienimmässä mahdollisessa huoneessa, kun muilla on samaan aikaan keittiöt ja jääkaapit huoneissa ja vieläpä hyvin tilaa niille. Paska tuuri. Vaihtomahdollisuudet on siinä, että joku hyväksyy mut huonekaveriksi, muuten ei voi muuttaa. Ja rehellisesti jos se joku saa valita asuuko yksin vai ottaako huonekaverin...

Eniten kuitenkin ärsyttää pesutupa. Sinne kun vie pyykit niin joku on ystävällisesti keskeyttänyt pesun ja laittanut omat vaatteet tilalle. Kohta kannan joka kerta oman tuolin huoneesta ja istun odottamaan, kunnes pesu on valmis. Toinen vaihtoehto on ostaa tänne luukkuun oma pesukone, joka vie 30% huoneen pinta-alasta, mutta tällä hetkellä se ei edes haittaa. Käyn tänään myös hieman katselemassa pesukoneita. Yhdet pyykit katosivat kuin tuhka tuuleen. Ilmeisesti joku tarvitsi kipeästi lakanoita.

Onneksi aina kun savu nousee päästä voi mennä ulos tarkkailemaan, mitä kissat puuhailevat.


Kissoja täällä on suht paljon. Kaikki ovat laihoja, mutta eivät pelkää ihmisiä. Pari Oliverin sukulaistakin asuu täällä.

Nyt lähden nautimaan vapaapäivästä ja ratkaisemaan tätä pyykkiongelmaa. Puhelinongelma on muuten ratkaistu. Vein kortin leikkattavaksi ja sain iphonen käyttöön. Kortin toiminta on tietenkin vähän niin ja näin, mutta toistaiseksi se on pelittänyt hyvin, eikä ainakaan tarvitse ostaa uutta puhelinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti