maanantai 8. joulukuuta 2014

FIRST MONTH COMPLETED

Heipsan!

Nyt on vähän yli kuukausi pakerrettu. Töiden suhteen menen vaan päivä kerrallaan tunti tunnilta. Välillä meinaa kärsivällisyys loppua kun koko ajan on uutta eikä perusasiatkaan vielä oikein luonnistu vaikka yli kuukausi on jo takana. Toisaalta olen ehtinyt vasta viikon viettää vastaanotossa, kun cross training jakso kesti 3,5 viikkoa. Yritän antaa itselleni armoa, että kyllä se siitä.

Eilinen vapaapäivä kului Mall of Emiratesilla, ostoskeskuksessa. Tuhat ja yksi asiaa sain yliviivattua ostoslistalta. Nyt on lukulamppu, henkareita, sukkahousuja ja pyykinpesuainetta vähäksi aikaa.

Suomen itsenäisyyspäivä oli huomioitu työpaikan ravintolassa. Joka maan kansallisuuspäivänä on tarjolla kyseisen maan perinneruokaa ja salissa lippuja koristeena. Rehellisesti en odottanut, että kukaan olisi Suomen päivää muistanut, meitä on kaksi suomalaista koko talossa. Mutta niin vaan oli lippuja koristamassa salia. Sitten siihen mielenkiintoiseen osaan, eli ruokaan. Hmmmmm...kanaa, ananasta ja porkkanaa uunissa....En tosiaan tiedä mistä kokki oli tämän perinneruuan löytänyt, mutta ajatus oli ihan hyvä ja kyllä sitä nyt söi.

Kuvia ei ole paljon kertynyt viime aikoina. Yhden otoksen eiliseltä löysin. Lähdettiin vahingossa kävelemään väärään suuntaan niin, että aurinko paistoi suoraan linssiin, joten kuvat jäivät aika huonoiksi. Mutta menköön..

Käveltiin rantaa pitkin Burj al Arabin paikkeilla. Hotelli on yksi Dubain kuuluisimmista maamerkeistä Sisälle hotelliin ei ole asiaa ilman varausta joko majoittumaan tai johonkin sen ravintoloista. 

Se taitaa olla lounasaika ja sitten töihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti