tiistai 6. tammikuuta 2015

NEW YEAR 2015

Heipsan!

Langoilla taas, tosi juuri ja juuri. Tietokone on alkanut vetämään viimeisiä henkäyksiä ja jaksaa olla päällä enää 5-10 minuttia kerralla. Kävin kyselemässä akun vaihtoa, tiedän kyllä minne pitäisi viedä, täytyy vain ainoastaan löytää aikaa viedä kone kyseiseen liikkeeseen.

Palataan vielä hetkeksi uuteen vuoteen. Strategisesti täydellinen paikka osoittautui täydelliseksi mahalaskuksi. Ajatus oli nähdä kolmen paikan ilotulitukset kerralla: Burj Al Arab -hotellin, Atlantis -hotellin ja Marina -alueen, ja tietenkin yleisesti koko palmun raketit. Näistä kolmesta Atlantis oli ainoa, jolla oli edes vähän yritystä pelissä. Kaikki muut olivat ihan hanurista. Syy, miksi emme lähteneet yrittämään keskustaan Burj Khalifan juurelle oli juurikin se, että viime vuonna palmun ilotulitukset olivat megalomaaniset kuten voitte nähdä tästä videosta

Keskusta alueena on vähän turhan kaukana, lisäksi paluumatkan liikenne olisi ollut täydellisen tukossa. Mutta mutta, ensi vuonna viisaampana ja suunnaksi juurikin Burj Khalifa. Viime vuonna palmussa tehtiin ilotulituksen Guinnes ennätys. Tämän vuoden kohdalla ei tietenkään odotukset olleet ihan samalla tasolla, mutta silti huomattavasti korkeammalla mitä lopulta nähtin.

Alla muutama kuva, mitä nähtiin. Otin myös videon, mutta jostain kumman syystä se ei halua näkyä. Ilma oli erittäin leppoisa, hyvin tarkeni mekolla ja bleiserillä.


Yritän ehdottomasti saada uuden akun koneeseen lähipäivinä niin voidaan palailla päiviysten kanssa hieman useammin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti