tiistai 10. helmikuuta 2015

BOUNCE

Huomenta!

Heräsin kukonlaulun aikaan eikä uni oikein osu enää silmään. Työvuoro alkaa vasta viideltä iltapäivällä, joten nyt on hyvää aikaa käydä läpi kuvia eiliseltä. Käytiin trampoliineilemassa Bounce urheilukeskuksessa, joka on Dubain suurin sisätrampoliinihalli. Paikkakin sattui olemaan suhteellisen lähellä Al Quoz alueella. Varattiin töiden jälkeen liput ja käytiin vaihtamassa vaatteet.

Innostuin jo ovella vähän kuivaharjoittelemaan. Itse keskus oli suhteellisen iso ja tilaa riitti. Kaikki kuvat näyttävät tosin aavekuville, kännykän kamera ei ihan pysynyt perässä, mutta muutama sinnepäin kuva löytyy
Mieli teki ehdottomasti kokeilla volttia, mutta sairaalareissu kävi mielessä, joten hillitsin itseni. Tuskin pomokaan arvostaisi kauluria niskan ympärillä. Yhden hypyn alastulossa tosin oli toivomisen varaa ja tänään selässä on oikein mukava tappotunne, mutta eiköhän se katoa kun tästä lähtee liikkeelle.

Pari viikkoa meni niin, ettei oikein jaksanut tehdä muuta kuin käydä töissä ja nukkua kotona, mutta nyt on taas uutta virtaa kokeilla kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti