lauantai 21. helmikuuta 2015

SAND STORM

Moips!

Ei ollu välttis ihan mahtavin idea ikinä jättää ikkuna auki päiväksi, jolloin hiekkamyrsky saapuu kaupunkiin..Vaikka lämpötila ei juurikaan vaihtele niin silti voisi alkaa seurata sääkarttaa, ettei vastaisuudessa tarvitse 10 tunnin työpäivän jälkeen siivota kämppää lattiasta kattoon. Onneksi tänään on vapaapäivä, mutta päivän aktiviteetti taitaa olla ostoskeskus ja pari tavaraa sieltä.

iPod on kokenut mystisen katoamisen ja pari kertaa olen kääntänyt huoneen yli ja ympäri tuloksetta. Tällä palkalla ei varsinaisesti viitsi hukata yhtään mitään. Varsinkin kun mietinnän ja pohdinnan ja mietinnän ja pohdinnan jälkeen viimein hain oman kappaleeni tästä kamerasta

Go pro Silver 4. Kamerasta puutuu vielä keppi, mutta muuten se on käyttövalmis. Ai että, en malta odottaa, että pääsen kuvailemaan tällä. Toivottavasti seuraavana vapaapäivänä joku muukin on vapaalla niin päästää kokeilemaan. Ensimmäiseksi vien tämän veteen. Vesi on täällä rannassa todella kirkasta ja noh, sinistä, joten kuvien pitäisi olla super hyviä. Kuvassa on muuten myös terveisiä Ikeasta. Meidän uusi ruukukasvi Rufus. Se oli ensimmäisenä tulilinjalla, kun hiekkaa alkoi sataa sisään. Se sai illalla pienen hörpyn vettä (ja ettei vain huonekaveri olisi antanut sille myös kulauksen kaljaa) lohdutukseksi päivän koettelemuksistä. Pöydällä näkyy vielä pieni pölykerros noin viiden pyyhinnän jälkeen.

Maanantaille varattiin aika seinäkiipeilylle töiden jälkeen. Kyseessä on tunnin mittainen intro seinäkiipeilyn saloihin. Siitä lisää myöhemmin.

Seurailin uutisia yöllä. Marina Torch Tower, yksi Dubain korkeimmista asutuista pilvenpiirtäjistä paloi yöllä aika näkyvästi. Onni onnettomuudessa, kaverini olivat juuri muuttaneet tornista vastapäiseen. Tänään tie vie alueen ohi, katsotaan minkälaista vahinkoa tulipalo sai aikaan.

Mutta mutta...tällaisin sääterveisin täältä. New Yorkissa tulee lunta, Lontoosa sadetta, Suomessa räntää..meillä hiekkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti