keskiviikko 25. helmikuuta 2015

SPIDERWOMAN

Heippa!

Seinäkiipeily -tehty

Lähdettiin töiden jälkeen valloittamaan World Trade Centerin läheisyydessä sijaitsevaa kiipeilyseinää. Tajuttiin vasta töistä lähtiessä, että ilma oli jo vähän viilentynyt ja itseasiassa oli ehkä himppasen kylmä ja tuulinen ilma. Eipä siinä mitään, mutta seinä sijaitsi tosiaan ulkona. Käveltiin vähän epäilevinä seutua läpi, eikä seinää meinannut millään löytyä. Tuhannen kysymyksen jälkeen päädyttiin viimein oikeaan paikkaan. Vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin kokeilemaan.Kaikki ajatukset siitä, että olisi kylmä kaikkosivat heti ensimmäisen kiipeilyurakan jälkeen. Paikka oli hyvin pilvenpiirtäjien suojassa. Kädet olivat tietenkin aivan hapoilla ensimmäisen kiipeilyn jälkeen. Seinän korkeus oli 15m. Huipulle kiipeämisen teki hankalaksi pieni notko seinässä, jossa seinä kallistuu.
Tähän jäin toisella kerralla jumiin, eikä auttanut muu kuin tulla alas. Kiipeily oli yllättävän rankkaa. Alas tullessa tuntui kuin olisi juuri juossut 10km. 

Kolmas kerta oli onnistunut ja pääsin rämpimään kallistuksen yli. Voittajafiilis!

Nyt on kiipeilystä toivuttu. Tänään on ensimmäinen yövuoro, jaiks. Ensimmäisen virheen tein eilen illalla, kun menin nukkumaan aivan liian aikaisin, että tänään aamulla heräsin kahdeksalta. Ei näin. Kolme yövuoroa putkeen, näiden jälkeen vapaapäivä menee sitten nukkuessa ja paluu takaisin päivävuoroon odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti