tiistai 17. maaliskuuta 2015

BACK IN THE GAME

Terppa!

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta. Syynä on muutto ja se, että nettiasentajaa ei kuulunut eikä näkynyt koko aikana uuteen huoneeseen. Nyt on iso huone, iso kylppäri, ja tilaa liikkua. Ei tarvitse asua enää kuin sillit purkissa. Olipa luksusta kun alusvaatteetkin pystyi jaottelemaan eri laatikoihin.

Aloitetaan kuitenkin kuukauden ehdottomalla kohokohdalla: PESUKONE! Ei lisättävää.. En voinut uskoa olevani näin onnellinen, että vihdoin se on täällä asennettuna. Ostettiin kone vähintäänkin epäilyttävästä intialaisostoskeskuksesta, eikä hintakaan ollut sieltä halvimmasta päästä. Kyllä sitä vähän epäilytti, mutta viimein kone saapui. Oikeastaan asentajat saapuivat ensin, mutta koska koneesta ei vielä näkynyt jälkeäkään asentajat lähtivät eteempäin. Kone saapui seuraavana päivänä ja onneksi asentajatkin palasivat.


Vähän ehdin ottaa huoneesta muutenkin kuvia, mutta sitten kameran akku loppui. Jostain syystä kamera ei ota tietokoneesta virtaa, että seuraavassa kuussa pitää löytää laturi kameraan.


Mulla on jonkin verran kuvia varastossa, mitä en ole vielä ehtinyt julkaista, palataan  niihin pian. Tämä ilta on pyhitetty tälle lautaselle ja online kursseille. Deadline taisi mennä jo ajat sitten, joten parempi ryhtyä hommiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti