sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

HELLOUU

Täällä ollaan, elossa vielä..

Viimeiseen kuukauteen en olekkaan tehnyt mitään muuta kuin kulkenut väliä työ-koti-työ. Se on jotenkin imenyt kaikki mehut. Tiedän, että pitäisi tehdä jotain muutakin niin mielikin vähän virkistyisi. Ajattelinkin ensiviikolla sitten repäistä ja varata Conrad -hotellin vapaapäiväksi henkilökuntahintaan. Allaspäivä, poreallas, spa, uima-allas ja ruokaa, joka maistuu jollekkin muulle kuin pastalle. Lopetin muuten tässä joku aika sitten pastan syönnin. Ei vaan kerta kaikkiaan enää pysty. Vaihtoehtona tälle on salaatinlehtiä, tomaattia ja kurkkua. Ensimmäisen viikon elin niin kovassa nälässä, mutta jossain vaiheessa se sitten helpotti ja nyt riittää aamupala ja tuo yksi kurkku/tomaatti/salaattiannos per päivä. Noin kerran viikossa tarjolla on jonkun sortin lihaa, jolla täytän lautasen kun sellainen ateria suodaan ja tietenkin vapaapäivänä syön ulkona. En tiedä johtuuko kaikki väsymys siitä, että ruokailu on jotenkin niin vaikeaa ettei oikein saa energiaa mistää vai työvuoroista, jotka hyppää illasta aamuun ja yöhön vuoroperää.

Tulevaisuuskin on mietityttänyt viime aikoina. Mitäs sitten tämän vuoden jälkeen. Viihdyn todella hyvin töissä ja asiat on on ihan mallillaan täällä, mutta tässä asemassa olen kerta kaikkiaan jumissa. Miksi ihmeessä kuluttaisin toisen vuoden samassa asemassa. Olen oppinut tämän vuoden aikana ihan mielettömästi ja silti supervisoreillani on vielä paljon opetettavaa minulle, mutta jossain sisimmässä sitä kaipaa uusia haasteita. Mitä ne sitten on, siitä ei ole mitään hajua. Onhan tässä toki aikaa selvittää, enkä aio irtisanoutua ennen kuin tiedän, mitä tai mihin suuntaan seuraavaksi haluan mennä.

Menipä mietinnäksi. Mutta mietin silti välillä myös hyvin pinnallisia asioita. Kävin yhdessä lempikaupassani Sephorassa. Voisin hypistellä kaikkea mitä siellä on vaikka kuinka monta tuntia. Koska loma on silti vielä edessä ja olen maailman tiukimmalla säästökuurilla mukaan lähti vain se välttämätön. Uusi ripsiväri Benefitiltä. Heti piti päästä testailemaan. Minä ja kämppikseni ollaan kyllä varsinaisia meikkihifistelijöitä. Kaikki uusi kiinnostaa ja tekisi niiiiiin mieli testailla. Mutta mutta..olen niin ylpeä itsestäni. Säästin tässä kuussa tasan puolet palkasta. Se kyllä tosin tarkoitti nimenomaan työ-koti-työ-nuku-toista tahtia koko kuun. Seuraava kuu tuskin tulee olemaan yhtä säästeliäs nimittäin synttäreitä olisi kiva päästä juhlistamaan jossain muualla kuin neljän seinän sisällä keskellä aavikkoa.

Poden hyvin huonoa omaatuntoa kun ei oikein ole löynyt energiaa kirjoittaa, mutta ehkä se tästä piristyy. Tässä kuussa kun en oikein tehnyt mitään. Ensi kuussa on jo niin monta suunnitelmaa, etten malta odottaa.

Hyvät yöt kaikille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti