sunnuntai 9. elokuuta 2015

AQUAVENTURE

Heipsan!

Viikot vaan vierii ihan hullua tahtia, mutta silti jokainen päivä tuntuu yhtä pitkältä kuin elefantin raskausaika..Synttärit meni yllättäen töissä, mutta eilen juhlistettiin senkin edestä. Kävimme vähän clubeilemassa Zinc nimisessä yökerhossa Crown Plaza hotellissa, jossa oli lauantaina hoteliers night eli minkä tahansa hotellin työntekijöille -50%. Hauska ilta ja hyvää musiikkia.

Tänään suunnattiin Atlantis hotellin vesipuistoon Aquaventureen. Ja koska ollaan sellasia pennin venyttäjiä niin meillä oli mukana synttärikuponki(ilmainen sisäänpääsy) emiraattien ID kortti (alennettu hinta) sekä -10% hotellidiili. Okei, kaikki alennukset ei olleet yhdistettävissä, mutta kaikki oli silti pakattu mukaan eikä tarvinnut maksaa järkyttävää 310AED sisäänpääsyä.

Puisto oli paljon isompi kuin Wild wadi, joka testattiin aikaisemmin kesällä. Itse pidin vesipuistosta kovasti. Kamera jäi oikeastaan kassin pohjalle, kun se oli hieman epäkäytännöllinen kaikissa vesiliukumäissä ja kellunnoissa. Yhden kuvan ehdin silti napsaista juomatauolta. Ei nyt varsinaisesti kohdistunut itse vesipuistoon tämä kuva, mutta myös ranta kuuluu tähän jättimäiseen vesipuistoon.

Nyt uni painaa silmää niin, että on lähdettävä nukkumaan. Hyvät yöt sinne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti