perjantai 18. maaliskuuta 2016

ADJUSTINGHellurei! Kaupunki alkaa pikkuhiljaa toipua vesisateesta. Vieläkin tosin joitakin alueita on veden peittäminä, mutta ne ovat lähinnä maata, jossa kukaan ei kävele. Pari kuvaa ehdin ottaa viime viikolla kun bussi kahlasi melkein ikkunoita myöten vedessä. Tätä kaupunkia ei todellakaa ole rakennettu vesisateelle. Isot tankkiautot joutuivat imemään vettä kaduilta, kun viemäreitä ei ole. Oikeastaan vesisade oli tietenkin mukavaa vaihtelua, mutta en järin arvostanut kahden tunnin kotimatkaa.

Töissä on kaikki hyvin. Peitevoide, jonka ostin apteekista ennen lähtöä on todella todella hyvä. Lisään yhden kerroksen joka aamu ja tatuointi on peitetty. Lisäksi voide on veden kestävä, joten se ei lähde suihkussakaan pois. Nilkan ympäri kierrän kerroksen sideharsoa, kun en viitsi sitä sotkea, muuten omat farkut on vähän tatinassa. Ainoa pieni miinus itselle tulee, että otin liian tumman värin. Kokeilin aluksi light versiota, joka oli aivan liian vaalea. Apteekissa tietenkin kokeilin mediumia vaalean päälle, joten tästä sekoituksesta tuli täydellinen väri. En sitten tajunnut, että se medium näyttää juuri oikealta, koska alla oli kerros kaikken vaaleinta väriä. Joten pieni pyyntö lähtisi kotiin päin. Täällä oltaisi yhtä Vichy tuotetta vailla. Ei se väriero sukkahousujen läpi niinkään näy, mutta kotiin lähtiessä jalassa on hyvin epämääräinen tumma läiskä, joka ei lähde edes pesemällä pois. Ilmeisesti pakettipalvelu toimii täällä hyvin. Toistaiseksi en ole kuullut tarinoita kadonneista paketeista, kunhan käyttää DHL tai Aramexia tai muuta vastaavaa palvelua.

Muutto on viimein saatu päätökseen, joitakin yksittäisiä tavaroita on vielä vanhassa kämpässä. Se on iso helpotus, kun voi tulla kotiin, eikä tarvitse alkaa järjestellä tavaroita. Jotain muutakin on saatu aikaiseksi. Päätin vihdoin alkaa pitää kirjaa kulutuskirjaa. Jokainen ostos merkataan ylös. Näin pienellä palkalla on kai pakko seurata menoja, joten saa vähän suuntaa, miten paljon kuluttaa. Ainakin taksikulut on puoliintunut. Tietenkin pari kertaa on muuton takia joutunut ajelemaan, mutta uskon että seuraavassa kuussa huomaa jo selkeän eron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti