maanantai 28. maaliskuuta 2016

PARCEL

Heipsan! Viikon paras uutinen oli ehdottomasti kotoa lähetetyn paketin päätyminen oikeaan osoitteeseen. Puhelimeen oli jäänyt yksi vastaamaton puhelu työpäivän aikana ja arvasin heti mistä oli kyse. Tunnin verran juoksin ympäri hotellia, mihin jakaja oli sen jättänyt ja viimein löysin oman pakettini. Posti toimii. Fazerin suklaa on jo melkein kadonnut, namskis namskin. Pari päivää sitten olin ihan suru puserossa, kun söin viimeisen ässä mixin ja keitin viimeisen Superpuuro hiutaleen. Puuro oli erittäin hyvää. Olen tehnyt koko kuukauden aamuvuoroja ja keittänyt joka aamu puuroa. Paljon parempi aamupala kuin työpaikan kumikanamunat. Olen suht vakuuttunut, että ne on keitetty viikko ennen tarjoamista. Elovena puurohiutaleita on vielä jonkin verran jäljellä, jatketaan niillä tästä eteenpäin.

Nyt kun keittiö on "siivottu" on kiva tulla kotiin. Lainausmerkit syystä, että 60% on silti vielä pelkkää rojua, loppuun kuluneita paistinpannuja jne. Kyllä tekisi niin mieli siivota oikein kunnolla, mutta eipähän enää ainakaan tarvitse katsella hiustenkuivaajaa ja suoristusrautaa keskellä keittiötasoja, vielä kun ne pehmolelut lähtisi. Joulukuusikin pääsi pakettiin. En muista mainitsinko tästä jo viimeksi, mutta niin se vain paketoitiin pahvilaatikkoon. Ilmeisesti kävin tarpeeksi monta kertaa kuusen juurella kilkuttamassa kelloja. Joitakin myönnytyksiä on ollut pakko tehdä. Esim. jouluvalot aion nyt jättää rauhaan. Niitäkin olen käynyt heiluttelemassa pari kertaa jos ne vaikka vahingossa irtoiaisi. Pirun tiukkaa teippiä.

Kiveäkin kovempaan sänkyyn olen jo tottunut. Se sujui aika nopeasti ja kivuttomasti. Kai sitä on päivän jälkeen niin väsynyt, että nukkuu vaikka seisten. Tänään oli tunnin koulutus ja kyllä ne silmäluomet taisi vähän lurpahtaa. En sentään tuhissut, mutta pienet päiväunet otin takarivissä. Tällä kertaa ei oikein ole kuvia näyttää. Perjantai taitaa olla vapaa. Viimein kun kaikki alkaa olla hankittu kämppään voi taas alkaa keskittyä muihin puuhasteluihin eli  kuvailuun. Peitto pitää tosin vielä ostaa. Perjantaina voisi olla Ikea päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti