maanantai 4. heinäkuuta 2016

HAIRDRESSER DAY

Nyt se on sitten ohi. Paluu takaisin normaalin aikatauluun odottaa huomenna. Eid alkaa. Se on vähän kuin Joulu, yhtä hulluutta. Tämä kesä on jostain syystä koetellut enemmän kuin ensimmäinen, ehkä siksi, että olen ollut enemmän ulkona. Viime kesä meni aika lailla sisätiloissa ja väliin mahtui myös pieni Suomi-visiitti. Tämä kesä, noh tämä kesä tuntuu, ettei loppua näy. Ollaan vasta heinäkuussa. Rakastan aurinkoa, mutta nyt on alkanut kosteus nousta niin epäinhimillisiin lukemiin, ettei enää naurata. Kauppareissun jälkeen olen yksi märkä läntti.

Kävin tänään kampaajalla hyviiin pitkästä aikaa. Lopputulos oli todella mieluinen, paljon parempi kuin kaupan 15 dirhamin hiusväri, mutta kampaajan hinta on jopa Suomen hintoja kovempi. Laitettiin vähän raitoja. Olen pikkuhiljaa palailemassa omaan väriin vaaleilla raidoilla höystettynä. Tämä oli ensiaskel siihen. Pinterest on täynnä niin monia kauniita kuvia ja kampauksia. Meinasi iskeä valinnan vaikeus. Joskus tekee mieli vähän vaihtaa. Tummat värit ei niinkään koskaan ole houkuttaneet, mutta vaaleiden eri versiot sitäkin enemmän. Kyllä piristi mieltä, kun on kiva uusi värivivahde. Yritän napata kuvan tässä lähipäivinä.

Kävin pari päivää sitten töiden jälkeen kokeilemassa mieltä merivesi tuntuu. Sellainen lämmin kylpy, kuplat vain puuttui. Ennen veden nousua oli myös aikaa taiteilla hiekkaan ylläoleva hieno teos. 20 minuuttia myöhemmin vesi nousi ja nielaisi kaiken, mutta kuva jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti