torstai 3. marraskuuta 2016

BACK IN DUBAI

Täällä taas. Huoh. En oo ehtinyt altailemaan ihan vielä vaan vanhoja kuvia, joita ei syyskuussa tullut julkaistua. Nyt näkee, miten huonossa kunnossa latvat oli, ehkä oli tosiaan aika käydä leikkaamassa ne. Tosiaan nyt kyllä yritän päivittää tätä blogia useemmin. Ehkä niiden kuvien ei sitten tarvitse olla niin hyviä, itse kun ehkä vähän sorrun siihen, että ei tää oo hyvä kuva ja sitten jää laittamatta.

Ostin varmaan koko tax-freen tyhjäksi kun lähin. Hauska juttu oli sitten se, että vain yksi käsimatkatavara lennolle. Se oli vähän myöhäistä siinä juuri ennen koneeseen astumista kuuluttaa moista. Oli kuitenkin mukana käsilaukkua, cabin bag ja tax-free kassit. Siinä oli sitten pientä aivojumppaa, miten saada kaikki yhteen. Pienellä (lue: isommalla kädellä) uudelleenjärjestelyllä kaikki sujahti yhteen. Ja hitot, kyllä takaa tuli monta jolla oli cabin bag ja käsilaukku. Yleensähän saa ottaa laukun ja käsilaukun, mutta en sitten tiedä mikä kuulutuksen idea oli, että vaan 1.

Lento meni hyvin. Taas oli tuuria, sain koko penkkirivin itselleni. Uni ei tosin tullut vielä täällä kämpilläkään vaan lähinnä vaan pyörin ympyrää. Heti aamutuimaan kämppikselle taisi iskeä pieni paniikki, sille tuli kiire tiskaamaan, kun aloin vähän kolistella ja ottamaan imuria esiin. Sitten se lähti töihin ja sanoi, että ett sitten siivoa, kun hänen pitää lauantaina siivota. Nyt on tietty koko kämppä puunattu, mitäpä muuta olisin sitten tehnyt.

Kävin vielä ruokakaupassa ja teki mieli soittaa kaveria kokkailemaan, mutta eipä ole enää ketään kelle soittaa. Vähän on ollut sellainen haikea fiilis. Kyllä kotona oli parasta. Edes viimeisen päivän lumisade ei haitannut. Illasta pääsinkin sitten taas kiinni lempipuuhaani täällä eli työnhakuun. Vielä kuului uutisia, että sitä St. Georgea ollaan sittenkin rakentamassa Helsinkiin, joka oli kyllä viikon paras juttu. Täällä jo kovasti odotellaan, että haku aukeaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti