maanantai 7. marraskuuta 2016

PADDLE BOARDING, PART 2

Viime kerrasta taitaa olla kulut jo vuosi, kun viimeksi lähdettiin paddle boardailemaan. Sattui vapaapäivä heti kahden työpäivän jälkeen, joten oli mukavaa tehdä vähän jotain. Huomaa, että alkaa olla jo vaikea keksiä tekemistä vapaapäiville, yleensä sitä vaan siivoilee kotona tai menee altaalle tai rannalle. Päivä makoiltiin aurinkotuolissa ja illalla otettiin lauta alle. Meillä on pääsy sekä kajakeille että näille laudoille, jotain etuja edes. Tällä kertaa aallokko oli suht kova, joten seisominen laudalla oli aika hankalaa. Menihän se vähän steppailuksi ja sitten kuului iso molskis.

Työinto on vielä loman jäljiltä ihan kateissa. Tunnen, kuinka mua ollaan taas viemässä siihen kuplaan, jossa kaikki muu unohtuu ja on vain työ. Se on aika pelottava kupla, en oikeastaan aiemmin ollut edes huomannut sitä ennen kuin nyt palattuani. Ja kysymys kuuluu, haluanko elää sellaisessa kuplassa, en halua. Tapasin tänään pari vanhaa kolleegaa ja he jakoivat samat tunnelmat, on vaikeaa päästä pois. Yrittänyttä ei tietenkään laiteta, joten ei auta muu kuin sinnikkäästi jaksaa hakea, vaikka välillä tuntuisikin vähän toivottomalta.

Tänään alkaa yövuoroviikko. Kokkasin päivällä pastaa ja jauhelihakastiketta. Tämän illan missio on etsiä joku uusi resepti. Kun olen yövuorossa päiväsaikaan pitää itse kokkailla. Reseptikirjo on ollut ehkä vähän suppea aina, mutta olen valmis uusiin haasteisiin. Parsa on tämän hetken kiinnostuksen kohde. Parsaa voisi paistaa pannulla ja laittaa paistettua kalaa sen viereen. Odotan myös inspiraatiota uunin pesuun, jonka jälkeen makaronilaatikko voisi olla kova sana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti