sunnuntai 13. marraskuuta 2016

THROWBACK TO VIENNA

Pieni paluu Wieniin. Yleensä kun herään yövuoron jälkeen, olo on hieman tokkurainen. Hyvä aika avata tietokone ja järjestellä kaikkea, mitä se on syönyt. Tällä kertaa järjestelyn kohteena oli Wienin albumi. Koko viikko on mennyt sellaisessa horroksessa, ettei pahemmasta väliä. Mun kroppaa ei kerta kaikkiaan ole tehty niin, että mikään toimisi aamu viiden jälkeen jos takana on valvottu yö. Onneksi huomenna on maanantai. Aamu kahdeksalta odottaa kauan kaivattu vapaa. Ei ole mitään suunnitelmia, varmaan menee koko päivä nukkuessa. Yövuoroviikon jälkeen yleensä nukun koko päivän, syön ja nukun koko yön.

Kävin yksi päivä rannalla töiden jälkeen. Vesi on viilentynyt huomattavasti. Otin pienet torkut siellä ennen kuin keräsin kamppeet ja lähdin nukkumaan lisää. Ehdoton työetu on kyllä lähteä töistä ja mennä suoraan rannalle. Viime aikoina tosin kiinnostus on vähän lopahtanut ja purkkirusketus on ihan ok.

Tajusin tänään, että voin katsoa Designated Survivoria myös täällä Dubaissa, mistä on tullut ihan lempisarja tällä hetkellä. Ai että oli hubaa: Fazerin suklaata, lasi kylmää vettä ja tietokone auki. Kun tulin takaisin laukku oli pullollaan ruokaa. Kauhea ahmatti olen, kun puuropaketti on jo puolivälissä ja yksi Ässä-Mix pussi melkein syöty. Yritän säästellä parhaani mukaan, mutta kyllä niin usein tekee mieli kaikkea Suomesta tuotua, että aika mahdotontahan se on.

Tänään on myös Isänpäivä. Hyvää Isänpäivää kotiin! Toivottavasti lahjasta on apua. Ollaan kyllä sellasia rautakankia molemmat, että pienet joogaohjeet lienee paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti